diumenge, 7 de juny del 2020

REOBERTURA  DEL NOSTRE CENTRE

JUNY 2020


Us informem que el Departament d'Educació ha establert l'obertura dels centres educatius en el moment en que entrem en la Fase 2 del territori en el que ens trobem. En el nostre cas, de Sant Joan Despí, està previst que sigui a partir del dilluns 8 de juny.

Les Llars d'infants, des del Govern de Catalunya a través del Conseller d'Educació i dels correponents Serveis territorials, hem rebut les instruccions que s'hauran de seguir per aquesta obertura del juny:

  • L'assistència serà voluntaria en horari de 9 a 13h, sense menjador ni Servei d'acollida matinal. Aquesta assistència pel matí només contempla aquells casos on els pares justifiquin la impossibilitat de fer conciliació familiar per haver d'assistir presencialment a la feina cadascun dels progenitors o families monoparentals.

  • No poden superar el número de 5 infants per espai. En cap cas s'obriran els grups 0-1 anys, grup de més vulnerabilitat degut a la immaduresa del seu sistema immunitari.

  • La persona que acompanyi l'infant no podrà accedir al recinte de l'escola i els infants els recolliran i lliuraran les educadores o personal designat en els torns i accessos indicats.

  • Els infants difícilment guardaran les distancies de seguretat i, tampoc serà possible mantenir-les per consolar-los o atendre'ls; serem els adults els que haurem d'anar protegits amb mascaretes i pantalles facials (seguint les recomanacions i mesures de prevenció i protecció que ens indica el Departament). 

  • Les families, que per força major, hagin de portar els seus fills/es a la llar, han hagut de signar la Declaració Responsable facilitada pel Departament d'Educació , assumint els riscos que pot representar l'assistència al Centre.

  • Es prega evitar portar cotxets o emportar-vos-els quan deixeu l'infant a la llar.

  • Els infants que presentin símptomes de febre o tos, no podran accedir al Centre.
Tot l'equip de la Llar d'infants La Pomera farem, dintre de les nostres possibilitats, tot el possible per garantir el benestar personal i emocional dels vostres fills/es i intentar col·laborar en la conciliació familiar necessària en aquests moments, però les condicions i les mesures preventives no poden ser altres que les que ens marca el Departament d'Educació juntament amb PROCICAT.

Demanem la vostra col·laboració  i comprensió per tal que,la obertura de la Llar als infants, es faci des de la responsabilitat i el respecte cap a ells, que són el més valuós que tenim.

TOTS JUNTS HO ACONSEGUIREM!!!


Adjuntem el nostre "PLA D'OBERTURA DE CENTRE"

                                  Annex Normativa assistència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.